Tipologia produselor comercializate de catre firma SC. ROMFRUIT HIPER DISTRIBUTION SRL . presupune intreaga gama de marfuri din categoria legumelor si a fructelor, punandu-se accent pe acele produse asa-zis traditionale si rezistente la conditiile de transport si pastrare. Astfel se poate asigura inalta calitate in orice conditii. In general, ponderea produselor comercializate, in totalul de marfuri, este variabila, in dependenta de cerintele pietei, iar originea produselor se axeaza pe reputatia si experienta fiecarui furnizor in ceea ce priveste calitatea produsul respective. Ca si o enumerare succinta a relatiei furnizor-produs, va prezentam urmatorul tabel:

Fasole

Cca 1000 tone

China, Polonia

Usturoi
Cca 500 tone
China
Ceapa
Cca 5000 tone
Olanda, Germania, Polonia, Austria

Cartofi

Cca 1500 tone

Olanda, Germania

Mere

Cca 5000 tone

Polonia,Ungaria,Italia

Struguri

Cca 1000 tone

Italia, Grecia, Argentina

     Alte produse comercializate de catre firma noastra sunt: pere, kiwi, portocale, lamai, piersici, nectarine, varza, morcovi, telina, arpagic (ceapa pentru samanta), ciuperci, etc.
    In ceea ce priveste ambalajul marfurilor, acesta corespunde normelor internationale de pastrare ,transportare si manipulare, incepand cu saci de capacitati cuprinse intre 5 kg si 25 kg, ladite sau cutii cu capacitati intre 3 kg si 18 kg si terminand cu box-paleti de plastic sau lemn cu capacitatea de cca 300 kg sau saci de 1 tona (in unele cazuri la cartofi). Toate ambalajele au un design agreabil, reprezinta conditiile si siguranta maxime pentru produsul continut si pot fi usor manipulate in vederea structurarii marfurilor cerute de client. Un alt aspect important este tendinta societatii noastre de a pozitiona toate produsele pe paleti (avand la dispozitie si o serie de utilaje necesare in acest sens), astfel incat devine foarte simpla si eficienta manipularea lor, atat pentru firma noastra, cat si pentru client.