Logistica
Reteaua sa de distributie, retea ce presupune 13 unitati de desfacere a marfurilor, situate in 11 localitati din Romania, 2 puncte de desfacere fiind amplasate in municipiul Bucuresti. Celelalte locatii ale punctelor de desfacere au fost selectate astfel incat sa acopere pe cat posibil intreaga suprafata a Romaniei, dupa cum urmeaza: Craiova, Deva, Oradea, Cluj-Napoca, Bacau, Buzau, Galati, Constanta, Suceava si Piatra-Neamt. La baza selectarii localitatilor in cauza a stat concentratia cererii de legume-fructe in zonele respective, cat si posibilitatile de aprovizionare si desfacere pe care aceste localitati le ofera. Reteaua respective de distributie urmeaza a fi extinsa, conform strategiei firmei, odata cu dezvoltarea pietei, cu sporirea eficientei procesului de lucru si cu inovarea modelelor de activitate.
            In ceea ce priveste rolul depozitului central din municipiul Arad, acesta are functia principala de locatie de desfasurare a proceselor de verificare, sortare, ambalare si structurare a marfurilor ce urmeaza a fi livrate punctelor de desfacere din tara. Din acest punct de vedere, cifra angajatilor a crescut pana la 12 persoane, din care 6 persoane fac parte din structura administrative, iar celelalte 6 persoane le reprezinta manipulantii propriu-zisi. Intreg personalul are o inalta calificare, adecvata activitatilor prestate in cadrul societatii. Numarul persoanelor angajate urmeaza sa creasca, conform planurilor firmei, odata cu sporirea fluxului de marfuri care circula prin reteaua societatii, implicit prin depozitul central. La etapa actuala, fluxul de marfuri comercializate se ridica la cca 15000 tone in perioada septembrie-iunie, lucru dependent intr-o oarecare masura si de reteaua de clienti si furnizori ai firmei.

            In prezent firma colaboreaza cu o vasta retea de furnizori, care isi au locatia pe 2 continente. Cele mai mari rulaje de marfuri firma SC. ROMFRUIT HIPER DISTRIBUTION SRL . le are cu colaboratori din asemenea tari precum: Olanda, Germania, Italia, Polonia, Ungaria, Austria, Grecia, Turcia (Europa) si China (Asia). In ceea ce priveste originea produselor, aria de colaborare se extinde, prin includerea unor tari precum Africa de Sud, Maroc (Africa), Brazilia si Argentina (America de Sud).In present se incearca colaborarea cu o serie de furnizori din tarile Europei de Est si Sud-Est, cum ar fi Macedonia, Serbia sau Republica Moldova. Practic, colaborarea cu tarile enumerate mai sus asigura intreaga gama de produse comercializate de catre societatea noastra, si totusi nu este neglijata nici importanta stimularii si colaborarii cu producatorii locali, prin sporirea exigentei in ceea ce priveste calitatea produselor autohtone.