Despre noi

Circular text

Bine ai venit la ROMFRUIT

Import - Export fructe și legume

 

RomFruit deține mai multe depozite în România, asigurând astfel stocarea și distribuția eficientă a produselor către clienții săi. Depozitele noastre sunt dotate cu infrastructură modernă și tehnologii avansate, garantând condiții optime de păstrare și manipulare a fructelor și legumelor.

Pe de altă parte, RomFruit promovează cu mândrie produsele locale românești și le exportă către piețele externe. Fructele și legumele românești, cultivate în soluri fertile și în condiții naturale favorabile, sunt apreciate pentru calitatea lor excepțională și gustul autentic. RomFruit se străduiește să aducă acest gust unic în străinătate, oferind oportunități fermierilor români de a-și valorifica recoltele și de a extinde vizibilitatea produselor agricole românești pe plan internațional.

Despre Romfruit

ROMFRUIT HIPER DISTRIBUTION SRL are ca profil importul și distribuția de legume și fructe pe tot teritoriul țării. Avem ca parteneri cele mai bune firme din acest domeniu.

RomFruit este o companie din România cu o activitate dinamică în domeniul importului și exportului de legume și fructe. Pe lângă importul din alte țări, RomFruit se mândrește cu exportul de produse proaspete și delicioase, cultivate în fermele românești, către piețele internaționale. Compania este în căutare de parteneri externi pentru a dezvolta colaborări solide și a extinde afacerea în străinătate.

RomFruit își asumă responsabilitatea de a aduce în România legume și fructe de cea mai înaltă calitate, din diferite regiuni ale lumii. Această experiență și cunoaștere a pieței globale a produselor agroalimentare au permis RomFruit să dezvolte relații de încredere cu producătorii internaționali, asigurând astfel accesul la o gamă variată de produse proaspete și delicioase.

 

Leaf-5-1-1.png

De ce ne iubesc clienții

Misiune

De ce ROMFRUIT

Calitate înainte de orice

Romfruit se concentrează pe importul și exportul de fructe și legume de înaltă calitate, fără a compromite valorile sale etice și ecologice. Compania utilizează cele mai bune tehnici de selecție, depozitare și distribuție.

Acasă și peste hotare

Produsele Romfruit sunt disponibile în majoritatea piețelor de desfacere din comunitatea EU și în alte piețe internaționale.

Experiență

Romfruit este o companie românească specializată în comercializarea fructelor și legumelor de calitate superioară. Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, Romfruit s-a consolidat ca un lider de piață în industria HORECA atât în plan național, cât și internațional.

0 k

Clienți mulțumiți

0

Premii acordate